Definitie Marketing

Wat Is Videomarketing? | Definitie Video Marketing


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
Gratis E-book videomarketing:

Zie het artikel op mijn website:

INHOUD VAN DEZE YOUTUBE VIDEO:
0:00 introductie van de video
0:35 wat wordt er op internet allemaal over geschreven
1:10 onderdeel 1
1:33 tweede onderdeel
2:12 Hoe converteer je een kijker van jouw video?
2:33 een voorbeeld. Is hier sprake van videomarketing?
3:03 check 1
3:18 check 2
4:33 endkaart met e-book “10 videomarketing tips voor beginners”

BESCHRIJVING VAN DE VIDEO:
De definitie videomarketing wordt door ondernemers verschillend geïnterpreteerd en anders gebruikt. Maar wat is nu precies video marketing? In deze video leg ik je stap voor stap uit wat de definitie is van videomarketing. In ieder geval is het een onderdeel van online marketing.

TEKST UIT VIDEO:
Het begrip online videomarketing
In deze video dus antwoord op de vraag: wat het begrip videomarketing nu precies betekent. Het begrip videomarketing wordt door ondernemers verschillend geïnterpreteerd en ook verschillend uitgelegd. Mat wat betekent het nu precies? Ik heb wat afgestruind op het internet. Ik heb natuurlijk ook mijn eigen visie op het begrip online videomarketing, maar ik heb ook even gekeken wat wordt er op internet allemaal over verteld. En ik kwam een leuk filmpje tegen van Tonny Loorbach. Dat filmpje kun je hier zien. Dus als je er op klikt, kom je bij het filmpje uit. En hij legt in dat filmpje op een makkelijke en eenvoudige manier uit wat onder het begrip internetmarketing verstaan moet worden. Nou als ik het internet even weg gum en ik vervang het door video, dan staat er videomarketing. Wat Tonny uitlegt over het begrip internetmarketing dan kan ik prefect gebruiken voor deze video. Om jullie uit te leggen, wat online videomarketing precies betekent.

Bestaat uit twee onderdelen
Het begrip online videomarketing bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is dat je kijkers trekt naar je video. Het trekken van kijkers kan op verschillende manieren. De bekendste is dat je een YouTube video maakt en die YouTube video goed optimaliseert op een bepaald zoekwoord. Als iemand dan zoekt in YouTube op dat zoekwoord, dan wordt jouw video gevonden en zo trek je de kijker naar jouw YouTube video. Het tweede onderdeel is het converteren van de kijkers van je video. Het converteren is eigenlijk het doel wat je hebt met de kijker. Dus wat wil je dat de kijker gaat doen bij het bekijken van jouw video? Een voorbeeld van mijn eigen video’s. De YouTube video’s die ik veel maak, daarmee heb ik als doel dat mensen mijn gratis e-book: “10 videomarketing tips voor beginners” downloaden. Dus op het einde van de video, maak ik ook telkens “reclame” voor het e-book om zo de kijker te bewerkstelligen; om kijkers aan te zetten om zich in te schrijven voor mijn e-book en dan ook dat ze op mijn mailinglijst terecht komen. Het converteren van de kijker van je video gebeurd doorgaans door een zogenaamde “call to action”. Wat een call to action precies is en hoe je dat precies moet doen in de video; een call to action toepassen, dat kun je zien in deze video die nu in beeld verschijnt. Dus klik er even op en dan kom je op die video uit.

PRAKTISCHE WORKSHOP VIDEOMARKETING
Wil je als bedrijf of ondernemer echter aan de slag met video marketing? Kom dan naar de cursus “praktische workshop video marketing”. Zie:

GRATIS E-BOOK:
10 video marketing tips voor beginners:

ABONNEREN:
Abonneer jezelf op mijn YouTube kanaal en mis geen filmpje!
Gespecialiseerd in video marketing.

VIDEO’S OP DE ENDKAART EN TIJDENS DE VIDEO:
Video Tonny Loorbach:
Internet Marketing Cursus (Tonny Loorbach)

Video over call to action:

Video’s op einkaart:
Video Marketing 2016: 3 Videomarketing Fouten Die Je Maar Beter Niet Kunt Maken In 2016

Hoe Krijg Je Meer Klanten Voor Je Bedrijf Met YouTube Video’s | 3 Tips

MEER INFORMATIE EN CONTACT:
Website:
YouTube kanaal:
Facebook:
Twitter:
Google+:
Telefoon: 06-219 303 09
Mail: infotheodekleijn.nl
Website voor België:
Online videomarketing voor Nederland en België
Gevestigd in Dreumel (onze klanten komen ondermeer uit Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Zwolle en Emmen)

Wat Is Videomarketing? | Definitie Video Marketing

1 gedachte op “Definitie Marketing”

Laat een reactie achter