Eigen Site Maken

Website Maken Met Wix Handleiding 2018


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
Klik hier voor Wix –

Liever een WordPress site?

Hoe maak je een gratis website met Wix? Deze video laat zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt zelf helemaal bepalen hoe jouw eigen website eruit kom te zien.

Wix is over het algemeen een hele goede keuze voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

In de 2018 Wix review te vinden op lees je meer over de functionaliteiten.

De gebruiksvriendelijke drag & drop website editor is voor iedere gebruiker goed te begrijpen.

Ook vind je bij de editor van Wix talloze functionaliteiten, die andere website builders op dit moment niet aanbieden.

Kortom genoeg redenen om de website builder uit te proberen. Een website maken doe je anno 2018 makkelijk zelf.

Ben jij toe aan een krachtig alternatief? Dan is een WordPress website aan te raden. Deze manier vereist wellicht meer tijd en moeite in het begin maar biedt net iets meer funcionaliteiten. Op de website vind je een uitgebreide WordPress handleiding.

27 gedachtes op “Eigen Site Maken”

 1. Hi Robin Ik heb ook jouw WP video bekeken. Wat is volgens jou een ‘betere of handigere’ site builder. Wix lijkt mij nl gebruiksvriendelijker ivm het sleepsysteem. Je ziet meteen wat je doet. Bij WP moet je elke keer switchen. Maar mss zie ik iets over het hoofd

 2. jasna peck

  als je website gemaakt is kan je dan die later nog bijwerken en hoe? toen ik mijn website opsloeg vind ik hem niet meer terug tot nu heb jij tips ? alvast bedankt!

 3. Robin Website Builder

  Ik krijg de laatste tijd veel vragen in mijn inbox over of een premium pakket het geld waard is. Persoonlijk vind ik een subdomein website als mijneestewebsite.wix.com/mijnblog er niet echt betrouwbaar uit zien voor mijn bezoekers. Deze domeinnaam is daarnaast moeilijk te onthouden. Als je wilt dat bezoekers jouw domeinnaam blijven herinneren dan moet je een eigen domeinnaam regelen. Dat kan bij Wix helaas alleen bij een betaald pakket. Je krijgt bij een ”Unlimited pakket” een eigen domeinnaam en 10GB opslagruimte. Dit zijn voor mij belangrijke redenen om voor een betaald pakket te gaan.

 4. Ik heb nog een vraag. Ik ga een website maken waar je dingen kan kopen. Welk premiumpakket is goed om meet te beginnen of voor een zeer groot bedrijf op te runnen.(Liefst zo goedkoop mogenlijk)

 5. Robin Website Builder

  Leuk dat je interesse hebt in het maken van een website? Heb jij specifieke vragen over Wix of een andere tool? Stel ze hieronder, en ik probeer ze te beantwoorden.

Laat een reactie achter