Adverteren Op Google

Google Adwords – Advertenties Maken – Michel Kok Michelkok


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
Adverteren op Google is interessant voor 95% van de bedrijven in Nederland, daarom verbaast het mij dat nog geen 20% van de bedrijven hier serieus gebruik van maakt. Een goede campagne op Google verdient zichzelf gemiddeld 4 keer terug.
Je hoeft geen software programmeur te zijn om advertenties aan te maken in Google Adwords. Het is zelfs niet eens nodig om zelf zoekwoorden de te bedenken. Met het online programma “Adwords Express” kan een basis advertentie campagne in no time worden opgezet.
Ben je al wat verder met doelgroepen, zoekwoorden en advertentieteksten? Gebruik dan het uitgebreide dashboard van Google Adwords, ook hier zijn de mogelijkheden bijna oneindig te noemen. Dagelijks worden er weer nieuwe mogelijkheden toegevoegd, hou jezelf up-to-date dan behoudt jij je voorsprong!
Uiteraard hoef je niet alles zelf te doen. Het opzetten van een goede strategie en het daarbij vergelijken van resultaten en out-of-the-box strategieë is niet zo eenvoudig als je misschien zal denken. Iedereen kan een advertentie maken op Google, maar de behaalde resultaten lopen sterk uiteen.

2 gedachtes op “Adverteren Op Google”

Laat een reactie achter