Website Maken

Je Eigen Website Maken In WordPress


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
Bezoek mijn website voor meer gratis videos
Wil je je eigen website maken in WordPress, dan is dit de juiste video voor jou. In deze video les maak je in een aantal simpele stappen je eigen wordpress website.

Een eigen site bouwen is erg simpel en iedereen kan het! Je hebt er namelijk geen technische kennis voor nodig, alleen de juiste motivatie 🙂

16 gedachtes op “Website Maken”

  1. Hallo. De control panel was niet te zien en niet duidelijk of kun je zelf alles aan te passen of niet. Het lijkt me niet echt genoeg hoe en wat . graag wil control panel zien changing de template of een nieuwe pagina’s maken of menu lay out en ander back groud colour te kiezen bijvoorbeeld.volgende filmpje meer professioneel dus!!!!!

  2. Goede video bedankt! Ik heb een probleem. Ik heb net alle stappen van de video gevolgd, maar kan nu niet inloggen op m’n website omdat ik een verkeerd wachtwoord intyp. Als ik op wachtwoord vergeten klik wordt er een email naar me verstuurd. Maar die email komt niet binnen op mijn normale email adres en ik heb geen idee hoe ik bij mijn website email kom.
    Kunt u helpen?
    Mvg

Laat een reactie achter