Wat Is Sea

Wat Is SEA?


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
Wat is SEA of adverteren op Google?
Meer info:

Wat is SEA of adverteren op Google?

Garandeer uw plaats in de zoekresultaten met advertenties

SEA staat voor search engine advertising. Adverteren op Google dus. De zoekmachine toont uw advertentie boven of naast de zoekresultaten wanneer iemand een door u gekozen zoekterm intikt. Ook op andere relevante websites kan Google uw advertenties tonen.

U betaalt enkel als er effectief wordt geklikt op uw advertentie. Dit heet cost per click of cpc. Google werkt hiervoor met een complex veilingsysteem via het programma Google Adwords. Hoe meer u biedt voor een bepaalde zoekterm, hoe hoger uw advertentie in principe in de gesponsorde zoekresultaten komt. Maar uw advertentie krijgt ook een betere positie en wordt goedkoper naarmate de kwaliteit ervan stijgt. Daarom loont het om SEA door een specialist uit te laten voeren.

Waarom adverteren op Google?

Nieuwe klanten, leads of branding

SEA-campagnes kunt u afstemmen op uiteenlopende doelstellingen die u een boost wilt geven.

Onmiddellijk resultaat

U ziet direct meer verkeer vanuit Google op uw site.

Advertenties afgestemd op uw doelpubliek

Adverteren op Google is gericht adverteren. Uw advertentie verschijnt enkel voor zoekers uit de gekozen regio en voor relevante zoektermen. Meer kans op conversie dus!

Bereik een groot publiek met een beperkt budget

In vergelijking met adverteren op papier is online adverteren een stuk goedkoper. U bereikt meteen een grote groep mensen die op zoek zijn naar een product of dienst als de uwe.

Meetbare resultaten

Via statistieken houden we uw ROI in de gaten. Zo kunnen we uw campagne bijsturen wanneer nodig, om zo veel mogelijk winst te behalen.

Laat een reactie achter