Wat Is Een Website

Hoe Maak Je Een WordPress Website | Dutch Tutorial


Wees Slimmer Dan De Competitie! Doe de gratis website en SEO analyse check.

Verbeter uw online zichtbaarheid, wees vindbaar voor al uw potentiële klanten

 
English version:
In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je een WordPress website maakt aan de hand van gratis tools. Aan het einde van de video kan je zelf websites maken en zou je er zelfs je werk van kunnen maken. We gaan gebruik maken van gratis tools zoals WordPress, Elementor en het Phlox thema. Ook laat ik je zien hoe je gebruik kunt maken van gratis afbeeldingen die je zonder toestemming of vermelding van de auteur kunt gebruiken.

Er zijn aardig wat cursussen te koop over hoe je een website kun maken. Ik wil de eerste zijn die alle informatie gratis weggeeft. Mocht je vragen hebben, dan kan je een reactie achterlaten. Ik doe mijn best om elke dag vragen te beantwoorden.

17 gedachtes op “Wat Is Een Website”

 1. Bodhi Sumero van Agen

  Hi Ferdy, geweldige video en ik heb mijn website er mee kunnen maken! Ik heb echter 1 probleem, ik wil mijn website hosten op mijn Synology NAS, maar ik kom er niet uit. Heb jij enig idee hoe dat gaat? Groetjes Sumero

 2. Hoi Ferdy, ik heb geprobeerd om mijn portfolio pagina in te richten, ik heb jouw tutorial tot in detail gevolgd maar krijg het niet voor elkaar om de portfolio daadwerkelijk op mijn site te krijgen misschien dat je me hiermee kan helpen.
  Bijvoorbaat dank.
  Mvg, Hans.

 3. Hans Krijnen

  Hoi Ferdy,
  Prachtig tutorial!
  Zou jij er ook een kunnen maken voor Brizy?
  Ik ben me aan het orienteren qua page builder…en neig er naar om Elementor Pro aan te schaffen maar ben ook heel nieuwsgierig naar Brizy en Oxygen.
  Alvast bedankt..

  Grt, Hans.

 4. Martine Aalten

  Hi Ferdy, wat een mooie uitgebreide tutorial. Thanks daarvoor! Ik zie super veel gave effecten die ik toe wil voegen op mijn pagina. Ik heb er ook al mee geoefend in Elementor en het ziet er prachtig uit! Het enige probleem is dat ik mijn aanpassingen niet op kan slaan. Ik klik in WordPress op “bewerk in elementor”. Zodra ik iets heb toegevoegd en klik op “bijwerken” dan slaat ie het alleen op op de bewerkingspagina maar niet op mijn website. Ook heb ik in WordPress een sidebar gemaakt die in Elementor over m’n header blijft staan. Ik kan m’n sidebar in Elementor weer opnieuw toevoegen, maar zodra ik m verwijder in WordPress is ie ook niet meer te vinden of aan te maken in Elementor. Hopelijk kan je mijn helpen met deze twee punten. Ik loop even helemaal vast. Alvast bedankt. Groetjes Martine

 5. IJsbrand Stasse

  Ferdy bedankt voor alle goede youtube video’s zowel de Egelse als de Nederlandse versie’s. Ik heb een vraag over het aanpassen van de schermen tbv responsive mode. Als ik in de desktop alles naar wens heb gemaakt en ik schakel dan naar mobiel of tablet dan kan je daar aanpassingen doen met betrekking tot de lay-out van het scherm bv foto verkleinen. als ik daarna de aanpassingen bijwerk en daarna weer naar desktop scherm overschakel dan zie ik aar tot mijn verbazing dat de aanpassingen ook daar doorgevoerd zijn, dat was niet de bedoeling. Werkt dit aanpassen alleen in de pro versie van Elementor of maak ik een denkfout?

 6. Hey ferdy, als ik een domein en webhosting pak via webhosting125.nl en ik installeer wordpress/elementor. Dan neem ik aan dat ik de gratis versie heb en niet de pro versie van elementor?

 7. Ritchie Bluesman

  For those what the video is about :
  In this video I’ll show you step by step how to create a WordPress website using free tools.
  At the end of the video you can create your own websites and you could even make your own work of it.
  We are going to use free tools like WordPress, Elementor and the Phlox theme.
  I’ll also show you how to use free images that you can use without the author’s permission or mention.
  There are quite a few courses for sale on how to create a website.
  I want to be the first to provide all information free of charge.
  If you have any questions, you can leave a comment.
  I do my best to answer questions every day.

  Ferdy says it in his mother tongue which is normal… What counts is its investment so that a maximum of people have access to the creation of Internet sites with WordPress ! Thanks for that, Ferdy.

Laat een reactie achter